Zaken doen in Finland

Haal het beste uit uw beursdeelname

Bepaal uw doel met uw beursdeelname! Een goede planning van uw beursstand ondersteunt uw marketing strategie en de doelen die u wilt behalen met uw beursdeelname. Wat wilt u bereiken?Image building, het leggen van nieuw contacten of de introductie van nieuwe producten?

Welke beurs is voor u geschikt?

In de beurskalender vindt u informatie, data en deelnameprijzen en mogelijkheden per beurs. Voor informatie en bezoekerprofielen in één oogopslag selecteert u de media kaart van de betreffende beurs. Graag zijn wij u ook van dienst bij het verstrekken van informatie over export en bij het leggen van contacten met relevante (branche) organisaties in zowel Nederland als Finland. Heeft u interesse in matchmaking? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn.

Als vertegenwoordiging van de Finnish Fair Corporation, Messukeskus in Nederland zijn wij u graag van dienst bij alle vragen over deelname aan de beurzen van Messukeskus in Helsinki en export naar Finland. Heeft u nog vragen of advies nodig, dan kunt u ons bereiken via tel: 070-2500722 of per e-mail: a.elfferich@qvoorq.nl

 

Interessante links:

RVO (rijksdienst voor ondernemend nederland):  Landen informatie Finland

Nederlandse Ambassade in Helsinki: Handel en Innovatie in Finland

Finnish Dutch Trade Guild: onhankelijke non profit netwerkorganisatie