Habitare 11 - 15 September 2019

Van 11 tot en met 15 september 2019 wordt op het beursterrein van Messukeskus Helsinki de beurs Habitare gehouden. Habitare is de grootste beurs voor interieur decoratie, meubels en design in de Nordic landen. Jaarlijks trekt Habitare ruim 59.000 bezoekers. 

Met uw deelname aan Habitare bereikt u consumenten, professionals, de toonaangevende designers en internationale pers.

De product categorieën van Habitare zijn: 

meubels, textiel, keukens, badkamers en sauna’s, lifestyle, licht, elektronica en digitale oplossingen voor in huis, interieur decoratie: materialen en toebehoren interieur decoratie: producten en services, ambachtelijk gemaakte decoraties, openhaarden en verwarmingstechnieken, inrichting van huizen.

Habitare is een eigentijdse  beurs voor interieurontwerp meubels en design, dat alle aspecten van het huis omvat. Habitare wordt jaarlijks gehouden met een wisselend thema. Habitare toont nieuw en oud, benadrukt verschillende stijlen, neemt stelling en kijkt naar de toekomst. Habitare is een vertrouwd platform voor de industrie en via haar social media activiteiten up to date bij alle ontwikkelingen in de branche.

Habitare biedt de mogelijkheid om producten en diensten onder de aandacht te brengen, om deel te nemen aan merkontwikkeling, om te verrassen en om te inspireren. Het evenement biedt verschillende deelname mogelijkheden en themapakketten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in deelname? Hier kunt u online aanmelden voor Habitare 2019

Habitare: bezoekersprofiel, deelnameprijzen en stand opties

 

Bezoekersdoelgroepen:

Habitare is zowel voor consumenten als vakbezoekers toegankelijk. 

Bezoekersdoelgroepen: architecten en designers, retailers en inkopers, fabrikanten, importeurs,  projectontwikkelaars, vastgoed professionals en studenten.